Airmax Sport Neusspreider

Heb je vragen?
  • Scherpe prijzen
  • Keuze hulp
  • Alleen topkwaliteit
  • Afhalen mogelijk
  • Goede klantenservice
  • Snelle verzending
Airmax

Verwachte levertijd:

Binnenkort leverbaar

€ 12,95
Inclusief 21% btw


Productinformatie

Airmax Sport Neusspreider

Airmax Sport is een neusspreider (luchtwegverwijder) die het smalste gedeelte boven in je neus verwijdt, waardoor er meer zuurstof door de neus kan worden opgenomen. Wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de hoeveelheid lucht tot wel 176% kan toenemen bij gebruik van de Airmax Sport neusspreider.

De Airmax Sport is zo ontwikkeld dat deze tijdens het sporten in de neus blijft zitten, zodat je tijdens het fietsen (zowel recreatief als prestatief) voordeel hebt bij het gebruik van de Airmax Sport. Iedere keer dat je inademt heb je meer zuurstof ter beschikking.

Doordat je meer zuurstof opneemt zul je een lagere en meer ontspannen hartslag krijgen en minder last van benauwdheid hebben bij een heftige inspanning. Dit resulteert in een verbetering van het uithoudingsvermogen en een sneller herstel.

De Airmax Sport is gemaakt van de zachte, reukloze en medisch gecertificeerde kunststof Styrene Ethylene Butylene Styrene (S.E.B.S.) kunststof en is 100% allergievrij. De neusspreiders zijn transparant van kleur (m.u.v. de probeerverpakking).

Een verpakking bevat twee Airmax Sport neusclips. Een neusclip gaat ongeveer minimaal 3 maanden mee. Een verpakking garandeert dus 6 maanden werking.

Twee maten
De Airmax Sport neussprijder is verkrijgbaar in twee maten (maat S en maat M). Naast deze twee maten is er ook een probeerverpakking beschikbaar met hierin één Airmax Sport maat S en één Airmax Sport maat M.

Airmax Sport gebruiken
Airmax Sport kun je voor gebruik even afspoelen met water. De Airmax Sport is goed geplaatst als de neusdoorgang verwijdt en het onderste beugeltje het tussenschot van de neus aan de buitenkant raakt. Dit zorgt voor een betere luchtdoorstroming en is direct merkbaar.

Wanneer mag je Airmax Sport niet gebruiken?
De Airmax Sport neusspreider is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Heb je een aandoening aan je neus, overleg dan eerst met de arts of je de Airmax neusspreider kunt gebruiken.

Let op: dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Specificaties

Product

Naam Airmax Sport Neusspreider
Merk Airmax

Eigenschappen

Inhoud 2 stuks
Reviews

Schrijf zelf een review over Airmax Sport Neusspreider

Wat zijn jouw ervaringen met Airmax Sport Neusspreider?
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Voor- en nadelen

Voor - en nadelen van Airmax Sport Neusspreider

  • 100% allergievrij
  • Meer zuurstof
Alternatieven

Alternatieven voor Airmax Sport Neusspreider

Airmax Sport Neusspreider Airmax Sport Neusspreider

Binnenkort leverbaar

€ 12,95
Airmax Classic Airmax Classic

Binnenkort leverbaar

€ 12,95
FAQ

Vragen over Airmax Sport Neusspreider

Er zijn nog geen vragen gesteld over Airmax Sport Neusspreider.