Nieuwe Born producten

Ook in 2017 voegt de limburgse fabrikant Born weer nieuwe producten toe aan het toch-al-niet-zo-kleine assortiment sportvoedings- en verzorgingsproducten dat ze voeren. Of je nu in voorbereiding bent op een cruciale wedstrijd of wilt herstellen na een recreatieve inspanning: voor ieder moment heeft Born een passend product. We nemen je even mee om de nieuwste producten toe te lichten. Wellicht kunnen ze ook voor jou van dienst zijn.

Born Watts & Minerals

Born Watts & Minerals
Born Watts & Minerals bruistabletten zorgen voor een verbeterde vochtopname en functioneren als een low carb electrolytendrank. Naast bekende mineralen zoals magnesium en natrium er er WHATTS UP toegevoegd aan deze tabletten. WATTS UP is een extract uit de vrucht van de sinaasappel en heeft een positief en bewezen effect op de energiehuishouding. Door WATTS UP toe te voegen geven deze Watts & Minerals bruistabletten je een extra wattage tot aan 5 Watt!

- Bestemd voor weerstands-, interval- en duursporten
- Anti-doping getest (NZVT)
- Bevat 20 tabletten
- Één bruistablet per 500 ml

Born Super Liquid Gel Cherry

Born heeft inmiddels een uitgebreid assortiment van Super Liquid Gels in verschillende smaken. Hier is nu ook een gel met kersensmaak aan toegevoegd. Born Super Liquid Gels zorgen voor meer energie, een betere vochtopname en zijn makkelijk te in te nemen zonder water. Hierdoor zijn de Super Liquid Gels perfect geschikt om tijdens de inspanning in te nemen. De gels bevatten ook natrium en kalium om de hydratatie te optimaliseren.

Born Super Liquid Gel Cherry
- Snelle opname in het bloed
- Geheel vloeibaar
- Goed verdraagbaar voor de maag
- Mix van snelle en complexe koolhydraten
- Glutenvrij
- Bevat cafeïne

Born Iso Pro Limoen

Born Iso Pro 400 gram
Born Iso Pro met appel limoen smaak is een populaire sportdrank onde fietsers. Dit komt onder andere door de de frisse niet zoete smaak. Tot op heden was Born Iso Pro Lemon alleen verkrijgbaar in een 2 kg verpakking, maar vanaf nu is deze ook te bestellen in een bus van 400 gram.

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.