Ronde van Vedett

Na het success van de vorige editie heeft de organisatie, stichting Koers en Cultuur, besloten om de Ronde van Vedett dit jaar weer te organiseren.

Wat is de Ronde van Vedett?

De Ronde van Vedett is een driedaags fantastisch Wielerspektakel in het Deventer Bergkwartier. Dit jaar staat alles in het thema van de Amstel Gold Race, de Nederlandse voorjaarsklassieker.

Cultuur

In Filmhuis de Keizer worden op vrijdag 14 en zaterdag 15 april prachtige documentaires en films vertoond over wielrennen.

Avondprogramma

Op zaterdagavond is er een avondprogramma in de café Hip, welke garant staat voor veel vertier met de daarbij horende gasten en muziek. Meer over dit avondprogramma zal de stichting later bekend maken, voor nu is dat nog een verrassing.

Amstel Gold

Op zondag 16 april (1e Paasdag) kun je overdag kijken naar de Amstel Gold Race in café De Hip. ’s Avonds zal hier de welbekende wielerquiz plaatsvinden.

Koers!

Op maandag 17 april 2017 (2e Paasdag) is het koers! In veertien verschillende heats wordt er gestreden om de overwinning. Er zijn heats voor minderen, heats voor gehandicapten, heats voor mountainbikers, wielrenners en als klap op de vuurpijl een aantal echte retro heats! Het parcours is erg afwisselend en bevat kasseien, korte klimmetjes maar ook een café en een kerk.

Prijzen

Omdat we dergelijke initiatieven van harte ondersteunen is er, naast de verschillende prijzen per heat, in iedere heat een Protire.nl waardebon te winnen!

Inschrijven

De Ronde van Vedett is opgezet als laagdrempelig en leuk. Je hebt dus geen wedstrijdlicentie nodig. Lijkt het je gaaf om ook mee te doen? Meer informatie en inschrijven gaat via rondevanvedett.nl.

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.