Cyclon Stay Fixed Carbon Montagepasta

Heb je vragen?
  • Scherpe prijzen
  • Keuze hulp
  • Alleen topkwaliteit
  • Afhalen mogelijk
  • Goede klantenservice
  • Snelle verzending
Cyclon

Verwachte levertijd:

Kies eerst een uitvoering

€ 10,95

€ 8,95

Inclusief 21% btw
Productinformatie

Cyclon Stay Fixed Carbon Montagepasta

Cyclon Stay Fixed montage pasta voor Carbon. Voor het bevestigen van zadelpennen, sturen en voorbouw. Cyclon Stay Fixed voorkomt kraken van de zadelpen, voorbouw en het stuur en heeft een zeer goede hechtkracht op o.a. carbon en aluminium delen. Ook voorkom je hiermee dat de onderdelen op elkaar gaan inwerken.

Stay Fixed tast het oppervlak van carbon onderdelen niet aan en zorgt voor optimale blokkage van het zadel en de stuurpen. Staf Fixed heeft een minimale gevoeligheid voor temperatuurswisselingen en vocht, versoepelt de montage en demontage en geeft bij het voorgeschreven aaandraaimoment van de bevestigingsmaterialen een optimale blokkerende werking.

Cyclon Stay Fixed op alle niet bewegende af te monteren onderdelen zoals carbon en aluminium zadelpennen, carbon aluminium voorbouwen en stuurpennen. De te behandelen onderdelen eerst grondig reinigen of ontvetten met Cyclon Pronto of Cyclon Bionet ontvetter. Hierna afspoelen en indien nodig met een absorberende droge doek of papier afnemen. Vet ruim aanbrengen op de zadelpen, binnenzijde van de voorbouw en/of stuur, en in de binnenzijde van de zitbuis. Verwijder indien nodig het overtollige vet.

Specificaties

Product

Naam Cyclon Stay Fixed Carbon Montagepasta
Merk Cyclon
Artikelnummer fabrikant 20079

Eigenschappen

Reviews

Schrijf zelf een review over Cyclon Stay Fixed Carbon Montagepasta

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

FAQ

Vragen over Cyclon Stay Fixed Carbon Montagepasta

Er zijn nog geen vragen gesteld over Cyclon Stay Fixed Carbon Montagepasta.