Joe's Eco Lube Dry Weather

Heb je vragen?
  • Scherpe prijzen
  • Keuze hulp
  • Alleen topkwaliteit
  • Afhalen mogelijk
  • Goede klantenservice
  • Snelle verzending
Joe's

Verwachte levertijd:

€ 5,95
Inclusief 21% btw
Productinformatie

Joe's Eco Lube Dry Weather

Joe's No-Flats Eco-Nano Lube Dry Weather is een biologisch smeermiddel voor je ketting bestaande uit wax en teflon. Omdat Eco Lube droog blijft trekt het geen vuil aan. Je ketting blijft schoon en de kans op "chainsuck" wordt aanzienlijk kleiner..

Eco Lube van Joe's No-Flats is het enige smeermiddel in de markt dat Nano technologie combineert met ecologische grondstoffen. De Nano technologie zorgt voor een goed onderhoud van de ketting, is stiller en blijft langer aanwezig dan een wax alleen. De werking van Eco-Nano Lube als smeermiddel is dus super doeltreffend. het brengt een dunne laag PTFE aan op de ketting voor minder wrijving en hierdoor minder slijtage. Het gevolg is dat de ketting stiller loopt en soepel schakelt. Je kunt Joe's Eco Lube ook gebruiken voor het smeren van derailleurs en rem- of versnellingskabels.

Joe's No-Flats Eco Lube Dry Weather is, zoals de naam al doet vermoeden, geschikt voor gebruikt tijdens droge weersomstandigheden.

Joe's No-Flats Eco Lube Dry Weather gebruiken
Zorg dat je de ketting en cassette goed reinigt en ontvet. Spoel de ketting af met water en laat deze volledig drogen. Schud het flesje goed zodat de inhoud mengt. Breng nu op iedere kettingschakel één druppel Joe's Eco Dry Weather Lube aan. Geeft de druppels even de tijd om in te werken en veeg hierna de overtollige lube af met een doek.

Specificaties

Product

Naam Joe's Eco Lube Dry Weather
Merk Joe's

Eigenschappen

Reviews

Schrijf zelf een review over Joe's Eco Lube Dry Weather

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Alternatieven

Alternatieven voor Joe's Eco Lube Dry Weather

Joe's Eco Lube Dry Weather Joe's Eco Lube Dry Weather

€ 5,95
Cyclon Course Lube Cyclon Course Lube

Direct leverbaar

€ 8,95

€ 7,95

FAQ

Vragen over Joe's Eco Lube Dry Weather

Er zijn nog geen vragen gesteld over Joe's Eco Lube Dry Weather.