In verband met vakantie zijn wij gesloten. Geplaatste bestellingen worden op 3 september verwerkt en verzonden. Excuses voor het ongemak.

Bestelling wijzigen

Als je een wijziging in jouw bestelling wilt laten doorvoeren of de bestelling wil annuleren om welke reden dan ook, dan is het verstandig om zo snek mogelijk te bellen met onze klantenservice via telefoonnummer 085-0471297. Op deze manier kunnen we jouw verzoek zo snel mogelijk in behandeling kunnen nemen.

Is de bestelling al onderweg naar je? Weiger deze dan op het moment dat de bestelling bij je thuis wordt aangeboden door de vervoerder. De bestelling zal dan naar ons teruggestuurd worden en vervolgens zullen we contact met je opnemen om te kijken naar een passende oplossing. Het wijzigen of annuleren van een bestelling is gratis.

Heb je de bestelling al afgerekend en heb je de aflevering geweigerd, of de bestelling geannuleerd voordat deze verzonden is? Dan wordt de bestelling gecrediteerd door onze administratie-afdeling. Je ontvang dan een creditfactuur met een overzicht van de producten die gecrediteerd zullen worden. Het totaalbedrag wordt vervolgens overgeschreven naar het door jou opgegeven rekeningnummer, het is dus verstandig om dit bij het annuleren van je bestelling aan ons door te geven om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Terugbetaling van alle door u betaalde beslagen dienen zo spoedig mogelijk na herroeping van de overeenkomst plaats te vinden, doch uiterlijk binnen 15 dagen na de terugzending of herroeping. In de praktijk zal dit ongeveer 2 tot 5 werkdagen in beslag nemen. Mocht je naar aanleiding van een annulering, wijziging of retourzending nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.