Schwalbe One

Heb je vragen?
  • Scherpe prijzen
  • Keuze hulp
  • Alleen topkwaliteit
  • Afhalen mogelijk
  • Goede klantenservice
  • Snelle verzending
Schwalbe

Verwachte levertijd:

Kies eerst een uitvoering

€ 52,90

€ 32,95

Inclusief 21% btw
Productinformatie

Schwalbe One

De naam van deze band zegt al veel. Schwalbe One heeft een nieuw profieldesign, een verbeterde compound en een kwalitatief hoogwaardiger fabricageproces. Dit resulteert in een snelle, duurzame all-round band die lang meegaat en je de grip geeft die je van een Schwalbe racefietsband mag verwachten.

OneStar triple compound
Schwalbe OneStar compound is opgebouwd uit drie verschillende soorten rubber, die elk een eigen functie hebben. Zo zijn er verschillende rubberlagen voor loopvlak, zijwand en karkas. De onderlinge eigenschappen van deze lagen zijn zo uitgekiend dat ze de meest optimale prestaties bieden voor hun doel. Bij OneStar gaat dit om een lage rolweerstand op het loopvlak.

Evolution Line
Evolution banden zorgen voor een unieke combinatie van een laag gewicht, uitstekende rijeigenschappen en hoge lekbescherming. De steilere hoek waaronder de karkasdraden liggen vormen de structuur van een EVO band. Dit bijzondere karkas verhoogt de flexibiliteit en vermindert de rolweerstand. Het EVO karkas is complexer om te maken in vergelijking met een standaard band karkas.

V-Guard
De Schwalbe V-Guard beschermlaag is een zeer lichte en insnijdbestendige high-tech laag van weefseldraden. Dit zorgt voor een lichte, maar effectieve bescherming tegen lekrijden.

Specificaties

Product

Naam Schwalbe One
Merk Schwalbe

Eigenschappen

Soort band Buitenband
Type band Vouwband
Maximale belasting 70
TPI 127
Casing / karkas LiteSkin
Compound OneStar
Uitvoering Evolution Line
Lekbescherming V-Guard
Reviews

Klantenreviews (6) over Schwalbe One

Peter schreef het volgende over Schwalbe One (29-06-2017)

De gekleurde strip op de band maakt de fiets af. Doordat de strip niet te dicht op het loopvlak zit, blijft de kleur ook mooi zichtbaar. Daarnaast is het ook gewoon een top band.

Leon schreef het volgende over Schwalbe One (10-08-2016)

Lang getwijfeld of ik bij de GP4000 zou blijven of toch eens de overstap maken naar Schwalbe. De nieuwe One is weliswaar een paar euro duurder, maar voelt een stuk sneller aan de de GP. Goede en snelle afhandeling van de bestelling.

Alwin schreef het volgende over Schwalbe One (29-07-2016)

Eindelijk is de One ook in kleur leverbaar in de brede (25mm) uitvoering. Geeft de band net wat extra en staat geweldig i.c.m. met mijn FFWD-wielen. De band bolt als een gek en heeft ook geweldige grip in de bochten. Ook op een nat wegdek. Aanrader!

Tsjerk schreef het volgende over Schwalbe One (16-06-2016)

Ik rijd al jaren op Schwalbe's en je denkt dat de band bijna niet beter kan worden. Maar toch voelt de nieuwe band net weer een tikje sneller en veiliger. De meerprijs t.o.v. de Continental meer dan waard. Snelle levering.

Willem schreef het volgende over Schwalbe One (15-04-2016)

Levering voldoet aan de beschrijving. Snel en goed.

Annemarie schreef het volgende over Schwalbe One (16-03-2016)

In mijn fiets met schijfremmen zaten 25mm banden maar voor de vervanging gekozen voor de 28mm banden. En dat geeft een stuk meer comfort op de fiets. Op de weg, maar vooral als ik een stukje schelpenpad of onverhard pad neem. Band geeft dan veel meer vertrouwen. Goede prijs en levering.

Schrijf zelf een review over Schwalbe One

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

FAQ

Vragen over Schwalbe One

Er zijn nog geen vragen gesteld over Schwalbe One.