Schwalbe Pro One

Heb je vragen?
  • Scherpe prijzen
  • Keuze hulp
  • Alleen topkwaliteit
  • Afhalen mogelijk
  • Goede klantenservice
  • Snelle verzending
Schwalbe

Verwachte levertijd:

Kies eerst een uitvoering

€ 69,90

€ 39,95

Inclusief 21% btw
Productinformatie

Schwalbe Pro One

Schwalbe Pro One is speciaal ontworpen om tubeless te berijden. En wie hem bereden heeft is erg enthousiast: deze band is sneller, betrouwbaarder en lichter dan de reguliere vouwband uitvoering. De door Schwalbe gepatenteerde MicroSkin constructie maakt dit mogelijk – 70 gram minder aan gewicht! Ook wordt de rolweerstand hiermee nog verder teruggebracht. Rondom is er gezorgd voor een verbeterde insnijdingsbescherming. Schwalbe Pro One is het absolute topmodel van Schwalbe.

P.S. Je kunt de Schwalbe Pro One ook gewoon met een binnenband berijden. Alleen zijn ware kracht komt het best tot zijn recht in de tubeless setup.

OneStar triple compound
Schwalbe OneStar compound is opgebouwd uit drie verschillende soorten rubber, die elk een eigen functie hebben. Zo zijn er verschillende rubberlagen voor loopvlak, zijwand en karkas. De onderlinge eigenschappen van deze lagen zijn zo uitgekiend dat ze de meest optimale prestaties bieden voor hun doel. Bij OneStar gaat dit om een lage rolweerstand op het loopvlak.

Evolution Line
Evolution banden zorgen voor een unieke combinatie van een laag gewicht, uitstekende rijeigenschappen en hoge lekbescherming. De steilere hoek waaronder de karkasdraden liggen vormen de structuur van een EVO band. Dit bijzondere karkas verhoogt de flexibiliteit en vermindert de rolweerstand. Het EVO karkas is complexer om te maken in vergelijking met een standaard band karkas.

Specificaties

Product

Naam Schwalbe Pro One
Merk Schwalbe

Eigenschappen

Soort band Buitenband
Type band Tubeless ready
Kleur Zwart
Maximale belasting 70
TPI 127
Casing / karkas MicroSkin
Compound OneStar
Uitvoering Evolution Line
Reviews

Schrijf zelf een review over Schwalbe Pro One

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

FAQ

Vragen over Schwalbe Pro One

Er zijn nog geen vragen gesteld over Schwalbe Pro One.