Schwalbe Rocket Ron Evolution Snakeskin

Heb je vragen?
  • Scherpe prijzen
  • Keuze hulp
  • Alleen topkwaliteit
  • Afhalen mogelijk
  • Goede klantenservice
  • Snelle verzending
Schwalbe

Verwachte levertijd:

€ 57,90
Inclusief 21% btw


Productinformatie

Schwalbe Rocket Ron Evolution Snakeskin

Schwalbe Rocket Ron weet snelheid te combineren met stabiliteit in de bochten. Dit maakt Rocket Ron tot een echte cross-country racer. Op het wedstrijdparcours is het een super allrounder.

Een licht gewicht en een soepel 127 epi Evolution Snakeskin karkas zorgen ervoor dat de band licht en snel aanvoelt, maar toch bescherming biedt tegen scherpe objecten die je onderweg tegen zult komen. De goed geplaatste noppen zorgen voor het lozen van vuil, geven stabiliteit en zorgen voor goede roleigenschappen.

Addix Speed
Addix Speed is een echte race compound gericht één ding: snelheid. De rolweerstand is laag, maar tegelijkertijd kan Addix Speed meer belast worden en is de duurzaamheid sterk verbetert. Addix Speed banden hebben een rode streep over de band.

Addix Speedgrip
Addix Speedgrip banden zijn breed inzetbaar: Cross Country, All-Mountain en intensieve Trail ritten. Addix Speedgrip compound zorgt voor een merkbaar verschil bij intensief gebruik: een betere demping, meer grip en een langere levensduur. Addix Speedgrip banden zijn te herkennen aan een blauwe streep over de band.

Evolution Line
Evolution banden zorgen voor een unieke combinatie van een laag gewicht, uitstekende rijeigenschappen en hoge lekbescherming. De steilere hoek waaronder de karkasdraden liggen vormen de structuur van een EVO band. Dit bijzondere karkas verhoogt de flexibiliteit en vermindert de rolweerstand. Het EVO karkas is complexer om te maken in vergelijking met een standaard band karkas.

Specificaties

Product

Naam Schwalbe Rocket Ron Evolution Snakeskin
Merk Schwalbe

Eigenschappen

Soort band Buitenband
Type band Tubeless Easy
Kleur Zwart
TPI 67
Casing / karkas SnakeSkin
Uitvoering Evolution Line
Reviews

Schrijf zelf een review over Schwalbe Rocket Ron Evolution Snakeskin

Wat zijn jouw ervaringen met Schwalbe Rocket Ron Evolution Snakeskin?
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
FAQ

Vragen over Schwalbe Rocket Ron Evolution Snakeskin

Er zijn nog geen vragen gesteld over Schwalbe Rocket Ron Evolution Snakeskin.