Vittoria Zaffiro Slick

Heb je vragen?
  • Scherpe prijzen
  • Keuze hulp
  • Alleen topkwaliteit
  • Afhalen mogelijk
  • Goede klantenservice
  • Snelle verzending
Vittoria

Verwachte levertijd:

Kies eerst een uitvoering

€ 20,95

€ 12,95

Inclusief 21% btw
Productinformatie

Vittoria Zaffiro Slick

De snelste band in de Rubino-serie biedt een lage rolweerstand en veel grip onder alle omstandigheden. Door slim gebruik te maken van "grafeen" is deze band een stuk lichter dan zijn soortgenoten. Dit lage gewicht, in combinatie met een soepel karkas, zorgen voor een snelle band met meer dan voldoende grip.

3 Compounds (3C)
Vittoria 3C is een compound die is opgebouwd uit drie verschillende (lagen) andere compounds in het loopvlak. Het laagsgewijs opbouwen geeft de mogelijkheid om het loopvlak en de zijwanden andere eigenschappen mee te geven zodat de prestaties van de band onder alle omstandigheden optimaal zullen zijn.

Isotech G+
Vittoria's unieke compound is bij deze band versterkt met grafeen via de revolutionaire G+ techniek. Door grafeen (het dunste materiaal ter wereld, maar zo sterk als staal) zijn compromissen verleden tijd. Supersnel, volop grip, uitermate duurzaam en verminderd slijtagegevoelig. Het meest unieke is nog dat de moleculen in de compound dynamisch zijn. Ga je rechtdoor dan gaan ze voor snelheid. Rem je af, dan veranderd hun vorm zodat er meer grip is. Misschien moeilijk te begrijpen als je geen scheikundeknobbel hebt, maar het werkt wel.

Specificaties

Product

Naam Vittoria Zaffiro Slick
Merk Vittoria

Eigenschappen

Soort band Buitenband
Type band Vouwband
Kleur Zwart
Compound 3C
Uitvoering Isotech
Reviews

Schrijf zelf een review over Vittoria Zaffiro Slick

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

FAQ

Vragen over Vittoria Zaffiro Slick

Er zijn nog geen vragen gesteld over Vittoria Zaffiro Slick.