Vittoria banden

Vittoria banden

Bandenfabrikant Vittoria staat jaren bekend om de topkwaliteit fietsbanden die ze leveren. Het is dan ook niet voor niets dan veel wielerprofs kiezen voor Vittoria banden. Zeker door het toevoegen van Grafeen, zijn de eigenschappen van de Vittoria banden nóg verder geoptimaliseerd.

Vittoria racefiets banden
Vittoria staat al jaren bekend om de Vittoria Corsa. Dit is dé racefiets band uit het profpeloton. Een soepel karkas en een speciale rubbercompound maken dit tot een volbloed raceband. Onder toerfietsers is de Rubino een bekende, vertrouwde naam. De Rubino serie is flink uitgebreid zodat je een versie kunt kiezen die past bij je wensen. Van een stevige kasseienband tot een supersnelle ban voor thriatlons. Binnen de Rubino serie is er voor iedereen een geschikte band te vinden.

Vittoria cyclocross banden
Ook voor de cyclocrossers heeft Vittoria een uitgekiend assortiment banden. Voor droge omstandigheden ben je het snelste af met de Vittoria Terreno Dry banden. Als er meer modder is kun je beter kiezen voor de Vittoria Terreno Wet, deze hebben een grover profiel dat zorgt voor meer grip in natte omstandigheden. Als je niet steeds van band wilt wisselen is de Vittoria Terreno Mix de beste keuze: dit is een all-round cyclocross band die onder alle omstandigheden gebruikt kan worden.

1 artikel(en)

1 artikel(en)