Vittoria Barzo TNT G+

Heb je vragen?
  • Scherpe prijzen
  • Keuze hulp
  • Alleen topkwaliteit
  • Afhalen mogelijk
  • Goede klantenservice
  • Snelle verzending
Vittoria

Verwachte levertijd:

€ 59,95

€ 44,95

Inclusief 21% btw
Productinformatie

Vittoria Barzo TNT G+

Vittoria Barzo TNT is de snelst rollende XC-band van Vittoria. Dankzij den kleine noppen in een V-vorm lost deze band modder en ander vuil gemakkelijk.

Vittoria Barzo TNT is een lichte band waarmee je snel kunt accelereren, de band rolt makkelijk en geeft je bij het betere bochtenwerk veel grip. De iotvoeringen met meer volum ezijn ook prima geschikt voor modderritten of op losse ondergrond. De 4C compound is versterkt met Grafeen Plus voor meer stevigheid, en een betere bescherming tegen lekrijden.

4 Compounds (4C)
Vittoria 4C is een compound die is opgebouwd uit maar liefst vier verschillende (lagen) andere compounds in het loopvlak. Het laagsgewijs opbouwen geeft de mogelijkheid om het loopvlak en de zijwanden andere eigenschappen mee te geven zodat de prestaties van de band onder alle omstandigheden optimaal zullen zijn.

Isotech G+
Vittoria's unieke compound is bij deze band versterkt met grafeen via de revolutionaire G+ techniek. Door grafeen (het dunste materiaal ter wereld, maar zo sterk als staal) zijn compromissen verleden tijd. Supersnel, volop grip, uitermate duurzaam en verminderd slijtagegevoelig. Het meest unieke is nog dat de moleculen in de compound dynamisch zijn. Ga je rechtdoor dan gaan ze voor snelheid. Rem je af, dan veranderd hun vorm zodat er meer grip is. Misschien moeilijk te begrijpen als je geen scheikundeknobbel hebt, maar het werkt wel.

Specificaties

Product

Naam Vittoria Barzo TNT G+
Merk Vittoria

Eigenschappen

Soort band Buitenband
Type band Tubeless ready
Kleur Zwart
TPI 120
Compound 4C
Uitvoering Isotech
Reviews

Klantenreviews (1) over Vittoria Barzo TNT G+

Ron schreef het volgende over Vittoria Barzo TNT G+ (24-11-2017)

Barzo is de juiste keuze in modderige ritten. Het profiel er erg open, maar heeft altijd voldoende grip. Ook op korte, steile klimmetjes.

Schrijf zelf een review over Vittoria Barzo TNT G+

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

FAQ

Vragen over Vittoria Barzo TNT G+

Er zijn nog geen vragen gesteld over Vittoria Barzo TNT G+.