Vittoria Corsa G+

Heb je vragen?
  • Scherpe prijzen
  • Keuze hulp
  • Alleen topkwaliteit
  • Afhalen mogelijk
  • Goede klantenservice
  • Snelle verzending
Vittoria

Verwachte levertijd:

Kies eerst een uitvoering

€ 59,95

€ 37,95

Inclusief 21% btw
Productinformatie

Vittoria Corsa G+

Vittoria Corsa G+ is er nu ook in een clincher (vouwband) versie van de bekende wedstrijdband, nu voorzien van G+ (grafeen) technologie.

Deze band wordt ook wel gezien als de beste (wedstrijd)band ter wereld. Snelheid en grip is waar het bij deze band om gaat. Maar door het unieke G+ (grafeen) zijn er grote verbeteringen op het gebied van duurzaamheid en bescherming tegen lekrijden. Verder is er een Kevlar verwerkt in de zijwand voor een betere bescherming. Al met al een echte topband!

Corespun K
Vittoria's Corespun K zorgt voor een soepel, fijngewoven karkas. Door Kevlar draden mee te weven wordt er op essentiële plaatsen (zoals in de zijwanden) extra stevigheid gecreëerd.

4 Compounds (4C)
Vittoria 4C is een compound die is opgebouwd uit maar liefst vier verschillende (lagen) andere compounds in het loopvlak. Het laagsgewijs opbouwen geeft de mogelijkheid om het loopvlak en de zijwanden andere eigenschappen mee te geven zodat de prestaties van de band onder alle omstandigheden optimaal zullen zijn.

Isotech G+
Vittoria's unieke compound is bij deze band versterkt met grafeen via de revolutionaire G+ techniek. Door grafeen (het dunste materiaal ter wereld, maar zo sterk als staal) zijn compromissen verleden tijd. Supersnel, volop grip, uitermate duurzaam en verminderd slijtagegevoelig. Het meest unieke is nog dat de moleculen in de compound dynamisch zijn. Ga je rechtdoor dan gaan ze voor snelheid. Rem je af, dan veranderd hun vorm zodat er meer grip is. Misschien moeilijk te begrijpen als je geen scheikundeknobbel hebt, maar het werkt wel.

Specificaties

Product

Naam Vittoria Corsa G+
Merk Vittoria

Eigenschappen

Soort band Buitenband
Type band Vouwband
Gewicht 235 gram
TPI 320
Casing / karkas Corespun K
Compound 4C
Uitvoering Isotech
Reviews

Klantenreviews (11) over Vittoria Corsa G+

Jarno schreef het volgende over Vittoria Corsa G+ (25-06-2017)

Superbanden! Gebruik ze al jaren, voor mij niets anders meer. Geen enkele andere band kan tippen aan de grip van de Vittoria's!

Leon schreef het volgende over Vittoria Corsa G+ (08-06-2017)

Fijne banden om mee te rijden. Je merkt dat ze echt vastgrijpen en dat voelt veilig en comfortabel. Vaak gehoorde kritiek is dat de banden gevoelig zijn voor lekrijden, maar daar heb ik in de eerste 1500 km nog niets van gemerkt.

In mijn fietsgroep zijn ook mensen met bijv continental 4000 banden die weleens lekrijden, of schwalbe. Dus ik ga vooral voor het rijcomfort, lek rijden zul je toch weleens doen.

Klaas schreef het volgende over Vittoria Corsa G+ (20-04-2017)

Goede band, stuurt erg fijn maar nu al twee keer lekgereden en dat is niet handig in een koers.

Rian schreef het volgende over Vittoria Corsa G+ (12-04-2017)

Gewoon een topband. Snel, relatief duurzaam en veel grip. Wel vallen ze iets breder dan gepland, mijn 25 mm kwam op iets meer dan 26 mm dus paste maar net.

Andre schreef het volgende over Vittoria Corsa G+ (31-03-2017)

Bevalt goed. Je hoort gewoon dat ie veel grip heeft.

Bertil schreef het volgende over Vittoria Corsa G+ (19-03-2017)

Wilde ze al lange tijd proberen en nu dan toch de stap gemaakt. De Corsa's zijn zeer soepel, dat maakt de montage erg makkelijk. Over het rijgedrag kan ik het volgende zeggen: fijn, grip, comfortabel, snel. Zeker een aanrader voor iemand die niet merkgebonden is en eens wat anders wil.

Gijs schreef het volgende over Vittoria Corsa G+ (17-06-2016)

Makkelijk te monteren, soepel en snel. Maar inmiddels al wel een keer lek gehad :( , gelukkig niet onderweg dus zou ook m'n ventiel kunnen zijn geweest...

Lowe schreef het volgende over Vittoria Corsa G+ (24-04-2016)

Deze banden nu een paar ritten kunnen gebruiken en bevallen me erg goed. Was erg benieuwd. Ze zijn soepel, dus makkelijk om de velg te krijgen. Ook zijn ze snel. Als je een bocht instuurt hoor je ze letterlijk grijpen/kleven aan de ondergrond. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Nu +/- 500 km gereden, nog geen lek maar dat kan ook gewoon geluk zijn. Over de levensduur kan ik nog niet zeggen.

Johannes schreef het volgende over Vittoria Corsa G+ (17-03-2016)

Deze banden zijn makkelijk te monteren, erg soepel en voelen snel.

Jochem schreef het volgende over Vittoria Corsa G+ (12-03-2016)

Lekkere banden, rijden super (ook met regen) en hebben erg veel grip. Zeker een verbetering ten opzichte van de eerdere Corsa banden.

John schreef het volgende over Vittoria Corsa G+ (03-03-2016)

Snel, soepel en mooi!

Schrijf zelf een review over Vittoria Corsa G+

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Voor- en nadelen

Voor - en nadelen van Vittoria Corsa G+

  • Voelt snel aan
  • Veel grip
  • Klassieke looks
  • Levensduur
FAQ

Vragen over Vittoria Corsa G+

Hoe lang gaan deze banden mee?
Dit is afhankelijk van de rijstijl. Ga bij de Vittoria Corsa Grafeen banden uit van ongeveer 2500 kilometer bij wedstrijdgebruik en 3500 kilometer bij recreatief gebruik.