Vittoria Qurano 30C G+ Wielset

Heb je vragen?
  • Scherpe prijzen
  • Keuze hulp
  • Alleen topkwaliteit
  • Afhalen mogelijk
  • Goede klantenservice
  • Snelle verzending
Vittoria

Verwachte levertijd:

Kies eerst een uitvoering

€ 1.795,00

€ 1.395,00

Inclusief 21% btw
Productinformatie

Vittoria Qurano 30C G+ Wielset

Vittoria Qurano 30c is een tubeless ready full-carbon clincher wielset. Maar niet zomaar één. Het carbon van de Qurano 30c is versterkt met grafeen om de eigenschappen van deze wielset te verbeteren. Het grafeen in deze wielen zorgt voor meer stijfheid (zowel zijdelings als rond de spaakgaten) en maakt dat de remprestaties verbeteren.

Het voorwiel heeft en velghoogte van 28 mm, het achterwiel is 30 mm hoog. Het achter wiel heeft een asymmetrische velg, dit zorgt voor een verbeterde aerodynamica maar ook voor een nog stijver wiel. De kracht op het wiel wordt beter overgebracht op de weg. Dit is merkbaar doordat het wiel directer reageert op (stevig) aanzetten.

De lage velgrand en het lage gewicht maken Vittoria Qurano 30c tot een perfecte wielset voor de klimmers. Zeker door de met grafeen versterkte remrand is het ook veilig afdalen. Iets dat niet voor alle full-carbon wielen geldt.

SwitchIT
Het wiel is opgebouwd met straight-pull spaken en Vittoria's eigen naven. De achternaven hebben een oversized fles met een 2:1 spaakpatroon. Dit zorgt voor optimale stijfheid op de cruciale plaatsen. Met het Switchit systeem kun je zonder gereedschap de complete body verwijderen, dit is makkelijk met schoonmaken maar kan ook nuttig zijn als je in competitie toch snel van verzet wilt wisselen.

Speedlock
Speedlock is een subtiel geprofileerd velgbed dat er voor zorgt dat tubeless banden makkelijker te monteren zijn. Een ander voordeel van Speedlock is dat je met een gerust gevoel een lagere bandenspanning kunt rijden. Door het licht geprofileerde velgbed blijft de band beter in de velg haken, en is de kans op een aflopende band echt minimaal.

Bekijk alle Vittoria wielen

Specificaties

Product

Naam Vittoria Qurano 30C G+ Wielset
Merk Vittoria
Artikelnummer fabrikant 1W1GA21QQ1016AM

Eigenschappen

Materiaal velg Carbon
Materiaal remrand Carbon
Geschikt voor Velgrem
Kleur Zwart
Gewicht 1410 gram
Maximale belasting 125 kg
Velgbreedte 24.5 mm
Velghoogte 30 mm
Spaken Vittoria Aero Lite / Aero - 16/21
Reviews

Schrijf zelf een review over Vittoria Qurano 30C G+ Wielset

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

FAQ

Vragen over Vittoria Qurano 30C G+ Wielset

Er zijn nog geen vragen gesteld over Vittoria Qurano 30C G+ Wielset.