Vittoria Qurano 46C G+ Wielset

Heb je vragen?
  • Scherpe prijzen
  • Keuze hulp
  • Alleen topkwaliteit
  • Afhalen mogelijk
  • Goede klantenservice
  • Snelle verzending
Vittoria

Verwachte levertijd:

Kies eerst een uitvoering

€ 1.895,00

€ 1.395,00

Inclusief 21% btw
Productinformatie

Vittoria Qurano 46C G+ Wielset

Vittoria Qurano 46c is een tubeless ready full-carbon clincher wielset met een velghoogte van 42 mm voor en 46 mm achter. Het aerodynamische profiel van deze full-carbon wielen is versterkt met grafeen om de eigenschappen van deze wielset te verbeteren. Het grafeen in deze wielen zorgt onder andere voor meer stijfheid (zowel zijdelings als rond de spaakgaten) en maakt dat de remprestaties verbeteren.

Het voorwiel heeft en velghoogte van 42 mm, het achterwiel is 46 mm hoog. Het achter wiel heeft een asymmetrische velg, dit zorgt voor een verbeterde aerodynamica maar ook voor een nog stijver wiel. De kracht op het wiel wordt beter overgebracht op de weg. Dit is merkbaar doordat het wiel directer reageert op (stevig) aanzetten.

De middelhoge, aerodynamische velgrand en het relatief lage gewicht maken Vittoria Qurano 46c tot een perfecte all-round wielset.

SwitchIT
Het wiel is opgebouwd met straight-pull spaken en Vittoria's eigen naven. De achternaven hebben een oversized fles met een 2:1 spaakpatroon. Dit zorgt voor optimale stijfheid op de cruciale plaatsen. Met het Switchit systeem kun je zonder gereedschap de complete body verwijderen, dit is makkelijk met schoonmaken maar kan ook nuttig zijn als je in competitie toch snel van verzet wilt wisselen.

Speedlock
Speedlock is een subtiel geprofileerd velgbed dat er voor zorgt dat tubeless banden makkelijker te monteren zijn. Een ander voordeel van Speedlock is dat je met een gerust gevoel een lagere bandenspanning kunt rijden. Door het licht geprofileerde velgbed blijft de band beter in de velg haken, en is de kans op een aflopende band echt minimaal.

Bekijk alle Vittoria wielen

Specificaties

Product

Naam Vittoria Qurano 46C G+ Wielset
Merk Vittoria
Artikelnummer fabrikant 1W1GA21QQ2016AM

Eigenschappen

Materiaal velg Carbon
Materiaal remrand Carbon
Geschikt voor Velgrem
Kleur Zwart
Gewicht 1510 gram
Maximale belasting 125 kg
Velgbreedte 24.5 mm
Velghoogte 45 mm
Spaken Vittoria Aero Lite - 16/21
Reviews

Klantenreviews (2) over Vittoria Qurano 46C G+ Wielset

Gideon schreef het volgende over Vittoria Qurano 46C G+ Wielset (21-05-2018)

Prima wielen, laag gewicht en voelen erg stabiel op snelheid. Remkracht is ook prima, merk geen verschil met mijn vorige (alu) set, al heb ik nog geen regenrit gehad.

Chiem schreef het volgende over Vittoria Qurano 46C G+ Wielset (04-05-2018)

Na het monteren van de banden direct een testrit gemaakt. De Vittoria wielen lopen en rijden heerlijk soepel. Bij stevig aanzetten blijven ze strak en geven een vertrouwd gevoel in de bocht, geen gezwabber. Kan niet wachten tot de eerste koers!

Schrijf zelf een review over Vittoria Qurano 46C G+ Wielset

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

FAQ

Vragen over Vittoria Qurano 46C G+ Wielset

Er zijn nog geen vragen gesteld over Vittoria Qurano 46C G+ Wielset.