Vittoria Qurano 60C G+ Wielset

Heb je vragen?
  • Scherpe prijzen
  • Keuze hulp
  • Alleen topkwaliteit
  • Afhalen mogelijk
  • Goede klantenservice
  • Snelle verzending
Vittoria

Verwachte levertijd:

Kies eerst een uitvoering

€ 1.995,00

€ 1.395,00

Inclusief 21% btw
Productinformatie

Vittoria Qurano 60C G+ Wielset

Vittoria Qurano 60c is een tubeless ready full-carbon clincher wielset. Het 60 mm hoge, aerodynamische profiel van deze full-carbon wielen is versterkt met grafeen om de zijdelingse stijfheid te verbeteren. Ook in de remranden is grafeen toegepast om de remprestaties te verbeteren.

Het voor- en achterwiel zijn 60 mm hoog. Het velgprofiel van het achterwiel is asymmetrisch, dit zorgt voor een verbeterde aerodynamica maar maakt het wiel ook stijver en directer. Dit is merkbaar doordat het wiel directer reageert op (stevig) aanzetten.

De hoge, aerodynamische velgrand en het relatief lage gewicht maken Vittoria Qurano 60c tot een perfecte wielset voor als het echt snel moet gaan. Denk aan tijdritten of triathlons. Zeker in combinatie met een tubless-ready band komen deze wielen uitstekend tot zijn recht. Al zijn ze natuurlijk ook met een vouwband/binnenband combinatie te berijden.

SwitchIT
Het wiel is opgebouwd met straight-pull spaken en Vittoria's eigen naven. De achternaven hebben een oversized fles met een 2:1 spaakpatroon. Dit zorgt voor optimale stijfheid op de cruciale plaatsen. Met het SwitchIT systeem kun je zonder gereedschap de complete body verwijderen, dit is makkelijk met schoonmaken maar kan ook nuttig zijn als je in competitie toch snel van verzet wilt wisselen.

Speedlock
Speedlock is een subtiel geprofileerd velgbed dat er voor zorgt dat tubeless banden makkelijker te monteren zijn. Een ander voordeel van Speedlock is dat je met een gerust gevoel een lagere bandenspanning kunt rijden. Door het licht geprofileerde velgbed blijft de band beter in de velg haken, en is de kans op een aflopende band echt minimaal.

Bekijk alle Vittoria wielen

Specificaties

Product

Naam Vittoria Qurano 60C G+ Wielset
Merk Vittoria
Artikelnummer fabrikant 1W1GA21QQ3016AM

Eigenschappen

Materiaal velg Carbon
Materiaal remrand Carbon
Geschikt voor Velgrem
Kleur Zwart
Gewicht 1570 gram
Maximale belasting 125 kg
Velgbreedte 24.5 mm
Velghoogte 60 mm
Spaken Vittoria Aero Lite - 16/21
Reviews

Schrijf zelf een review over Vittoria Qurano 60C G+ Wielset

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

FAQ

Vragen over Vittoria Qurano 60C G+ Wielset

Er zijn nog geen vragen gesteld over Vittoria Qurano 60C G+ Wielset.