Vittoria Rubino Pro G+

Heb je vragen?
 • Scherpe prijzen
 • Keuze hulp
 • Alleen topkwaliteit
 • Afhalen mogelijk
 • Goede klantenservice
 • Snelle verzending
Vittoria

Verwachte levertijd:

Kies eerst een uitvoering

€ 39,95

€ 24,95

Inclusief 21% btw
Productinformatie

Vittoria Rubino Pro G+

Vittoria Rubino Pro G+ is een populaire all-round racefiets band en dat is niet voor niets. De Rubino Pro is al jaren de beste in zijn categorie met een uitgekiende balans tussen grip, duurzaamheid en rolweerstand. Door de toevoeging van het nieuwe "grafeen" is zowel de duurzaamheid als de lekbestendigheid nóg verder verbeterd. De band is oorspronkelijk ontworpen voor intensieve trainingsritten, maar is ook prima te gebruiken in wedstrijden.

Vittoria Rubino Pro G+ is een soepel lopende band die zeker aanvoelt. Ook in de bochten is er voldoende grip. Door de lage rolweerstand voelt de band ook lekker snel. Ook de levensduur van deze band is dik in orde. Bij normaal gebruik, en het juiste onderhoud, is het mogelijk om er duizenden kilometers op te rijden. Vittoria Rubino Pro G+ is een echte kilometervreter!

3 Compounds (3C)
Vittoria 3C is een compound die is opgebouwd uit drie verschillende (lagen) andere compounds in het loopvlak. Het laagsgewijs opbouwen geeft de mogelijkheid om het loopvlak en de zijwanden andere eigenschappen mee te geven zodat de prestaties van de band onder alle omstandigheden optimaal zullen zijn.

Isotech G+
Vittoria's unieke compound is bij deze band versterkt met grafeen via de revolutionaire G+ techniek. Door grafeen (het dunste materiaal ter wereld, maar zo sterk als staal) zijn compromissen verleden tijd. Supersnel, volop grip, uitermate duurzaam en verminderd slijtagegevoelig. Het meest unieke is nog dat de moleculen in de compound dynamisch zijn. Ga je rechtdoor dan gaan ze voor snelheid. Rem je af, dan veranderd hun vorm zodat er meer grip is. Misschien moeilijk te begrijpen als je geen scheikundeknobbel hebt, maar het werkt wel.

Specificaties

Product

Naam Vittoria Rubino Pro G+
Merk Vittoria

Eigenschappen

Soort band Buitenband
Type band Vouwband
Kleur Zwart
Compound 3C
Uitvoering Isotech
Reviews

Klantenreviews (5) over Vittoria Rubino Pro G+

Justin schreef het volgende over Vittoria Rubino Pro G+ (13-07-2017)

Fijne allround band met goede levensduur

Lucas schreef het volgende over Vittoria Rubino Pro G+ (03-07-2017)

Voor mij geen andere banden meer. De Rubino's bevallen me goed en gaan langer mee dan de bekende 4000 banden. Nu mijn tweede set rij er ongeveer 7000 km mee!

Jeroen schreef het volgende over Vittoria Rubino Pro G+ (24-03-2016)

Alles netjes ontvangen, bandjes gemonteerd en nu gaan rijden. Banden zijn makkelijk om de velg te krijgen en ogen degelijk. Over de levensduur kan ik nog niets zeggen nu.

Annika schreef het volgende over Vittoria Rubino Pro G+ (22-03-2016)

Fijne banden, rijden soepel.

Stefan schreef het volgende over Vittoria Rubino Pro G+ (14-03-2016)

Oude Rubino's waren na 8500 km wel aan vervanging toe. Deze nieuwe banden vorige week gemonteerd. Ze rijden lekker, zoeven over de weg. Geen angst voor lekrijden, maar dat had ik met de oude Rubino's ook al niet. Ik heb het idee dat ze inderdaad iets makkelijker rollen, dus gewoon lekkerder fietsen!

Schrijf zelf een review over Vittoria Rubino Pro G+

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Voor- en nadelen

Voor - en nadelen van Vittoria Rubino Pro G+

 • Levensduur
 • Stevigheid
 • Lekbestendigheid
 • Geluid
 • Geen
FAQ

Vragen over Vittoria Rubino Pro G+

Er zijn nog geen vragen gesteld over Vittoria Rubino Pro G+.